Praktiske oplysninger.

Abegruppen. De 2-3- årige.

Børnene skal selv medbringe bleer. Hvert barn får to kasser, en til bleer og en til skiftetøj. Husk jævnligt at tjekke begge kasser.

Sovebørn må meget gerne medbringe sut og et sovedyr.

Bjørne og Giraffer. De 3-6-årige.

Alle børn har en kasse til skiftetøj. Husk jævnligt at tjekke om der er nok tøj.

Alle børn.

Alle skal ha regntøj og gummistøvler i børnehaven.

Om vinteren skal alle børn ha flyverdragt, hue, vanter og varme støvler i børnehaven. Medbring også gerne en varm trøje. Husk også pusser/ hjemmesko.

HUSK TYDELIGT NAVN I ALT TØJ OG FODTØJ.

Alle børn skal ha en kop med hjemmefra, så kan de i løbet af dagen selv tage en tår vand når de er tørstige. De mindste børn få selvfølgelig hjælp af en voksen eller af et større barn.

Måltider.

Vi spiser et lille måltid kl. 09.00, kaldet kl.9-mad. Det kan være lidt frugt eller lidt brød. Hertil får vi vand.

Kl. 09-mad er fælles for alle børn.

Kl. 11 spiser vi vores madpakker. Hertil får vi mælk eller vand. Madpakker spises i grupperne. Løven har ingen madordning.

Kl. 14 spiser vi frugt. Hertil får vi vand. Løven har en tvungen frugtordning som koster 100 kr. pr. måned pr. barn. Vi indkøber frugt og brød. Frugt er fælles for alle børn.

Bestyrelsen har udarbejdet en kostpolitik som vi beder forældrene om at følge. Pjecen kan fås ved henvendelse til personalet eller downloades her fra vores hjemmeside.